谢虹波

Xiehongb@mail.ustc.edu.cn

• Xia, X. -X., Zhang, Z., Xie, H. -B., Yuan, X., Lin, J., Liao, S., Liu, Y., Peng, C. -Z., Zhang, Q. & Pan, J. -W. LED-based fiber quantum key distribution : toward low-cost applications. Photonics Research 7, (2019).
  • Xie, H. -B., Li, Y., Jiang, C., Cai, W. -Q., Yin, J., Ren, J. -G., Bin Wang, X. -, Liao, S. -K. & Peng, C. -Z. Optically injected intensity-stable pulse source for secure quantum key distribution. Optics Express 27, 12231 (2019).